Let's green the city!

Zakelijke laadpalen

Een zakelijke laadpaal zonder investering. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch zorgt Opcharge ervoor dat dit voor jouw organisatie werkelijkheid kan worden. Met een zakelijke laadpaal zorg je ervoor dat je gasten, klanten en medewerkers op jouw bedrijventerrein de mogelijkheid hebben om hun elektrische auto op te laden. Zo vervolgen zij hun weg vanaf jouw terrein met een glimlach.

Laadpaal aanvragen
elektrisch laden

Voor welke organisaties/instellingen zijn ze geschikt

Een zakelijke laadpaal kun je zien als een extra service. Door zakelijke laadpalen op het parkeerterrein van jouw organisatie te laten plaatsen, stimuleer je ‘groen’ rijgedrag. Klanten, bezoekers en medewerkers met een elektrische auto tanken niet meer langs de snelweg. Ze rijden naar de afspraak op jullie kantoor. Na een bezoek aan jouw kantoor is de auto weer optimaal voorzien van geladen stroom. Zo voelen zij de waardering vanuit jullie organisatie wanneer er voor hen een zakelijke laadpaal beschikbaar is.

oplaadpunten organisaties

Heb jij een organisatie met veel parkeergelegenheid? Dan biedt een zakelijke laadpaal zonder investering echt een uitkomst. Denk hierbij aan de sport-, horeca en recreatiebranche. Jullie ontvangen elke dag veel bezoekers en hen wil je met behulp van verschillende factoren een extra service bieden door hun elektrisch vervoer op te laden tijdens het bezoek aan jouw organisatie. Ook wanneer jouw organisatie helemaal niet zoveel gasten en klanten ontvangt, biedt de beste laadpaal uitkomst. Door zakelijke laadpalen te implementeren op het bedrijventerrein, stimuleer je medewerkers om groener te rijden.

Hoe werken de zakelijke laadpalen van Opcharge

De beslissing is gemaakt. Je wil de beste laadpaal aanschaffen voor zakelijk gebruik, maar je kijkt op tegen alle handelingen die hierbij komen kijken. Dat is bij deze investering eigenlijk helemaal niet nodig. Bij Opcharge nemen we de installatie en het beheer van een zakelijke laadpaal voor onze eigen rekening. Het enige dat we van jullie vragen is om de deur te openen voor het installatieteam, daarna kun je weer aan het werk en hoef je niet om te kijken naar de zakelijke laadpaal.

Per maand lezen we het laadpunt uit en vergoeden wij jullie een deel van de gebruikte stroom per kWh. We noemen het dus met recht een investering, want als er genoeg stroom wordt verbruikt levert deze groene investering je niets minder dan geld op. Dit noemen wij een win-win situatie. Geld verdienen en een groenere wereld creëren. Dat doet het imago van een organisatie goed! Zitten er dan echt helemaal geen kosten aan vast? Wanneer er niet genoeg stroom op de locatie aanwezig is, moet de stroomaansluiting verzwaard worden. Deze kosten worden wel in rekening gebracht voor de ondernemer, maar Opcharge kijkt vooraf wat de eventuele kosten zijn en bespreekt dit met de opdrachtgever. Wij vinden de juiste laadpaal en de beste laadoplossing voor jou. Wanneer je zeker weet dat jullie stroomaansluiting zwaar genoeg is, hoef je dus écht niks te betalen. Ideaal toch?

Image
De samenwerking

Wij zorgen voor installatie, beheer en onderhoud

Een samenwerking bij Opcharge betekent volledige ontzorging door ons. We zorgen dan ook voor de installatie, het beheer en onderhoud van de zakelijke laadpaal. Jullie wijzen de locatie aan en wij zorgen dat de zakelijk laadpalen met vaste kabel nauwkeurig worden geïnstalleerd. Eenvoudig laadpalen plaatsen dus. Ook het beheer van de zakelijke laadpaal nemen wij voor onze verantwoordelijkheid. Hiertoe reken je onder andere de hosting en het onderhoud van de hardware. De kwaliteit van onze laadpalen vinden wij belangrijk en dat staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij hoeven immers niet de goedkoopste te zijn. Kwaliteit mag een prijs hebben. Mocht er toch een mankement zijn, dan lossen wij dat op. Die service willen wij altijd blijven bieden.

Vraag nu je gratis laadpaal op de zaak aan

Het klonk toch te mooi om waar te zijn? Maar zoals je kunt lezen, is het dat dus niet! Wil jij met jouw organisatie meedoen met de energietransitie. Laat jouw klanten, gasten en medewerkers hun elektrische auto opladen met 100% groene stroom via een laadpaal op de zaak. Klik op onderstaande knop en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en gaan de zakelijke laadpaal voor jullie realiseren. Samen naar een schonere toekomst!

Zakelijke laadpaal aanvragen
lets green the city
Let's green the city!

Wij realiseerden al laadoplossingen voor

Opcharge is gespecialiseerd in laadoplossingen voor zowel openbaar als zakelijk gebruik. Door de jaren heen hebben we al diverse laadpalen gekoppeld voor verschillende gerenommeerde organisaties. Maar ook grote gemeenten als Eindhoven, Tilburg, Breda en Leiden kloppen bij ons aan voor het realiseren van laadoplossingen, zoals laadpleinen. Omdat wij zelf al jaren elektrisch rijden en in deze branche werkzaam zijn, weten we precies wat onze klanten verlangen.

Onze wens is dat wij jullie organisatie aan dit mooie rijtje kunnen toevoegen. Onze alleszeggende slogan: ‘LET’S GREEN THE CITY’ willen we samen met jullie in uitvoering brengen.

Waarom kiezen ondernemers voor Opcharge

Wij ambiëren niet om de grootste te worden. Maar wat we doen, willen we wel goed én groen doen. Op dit moment staan er ruim 81.000 laadpalen in Nederland. Het streven ligt op 500.000 laadpalen in 2025. We hebben dus nog wel even te gaan maar de motivatie is groot. Om dat doel te behalen, moeten elke dag 200 laadpalen geïnstalleerd worden. Daar wil Opcharge een flink steentje in bijdragen door zoveel mogelijk elektrische laadpalen te onderhouden. Dit geldt voor de openbare laadpunten, laadpalen op kantoor of bij mensen thuis.

Veel ondernemers hebben ook de ambitie om op een schonere manier te werk te gaan, daar zijn wij blij mee en daar ligt ook ons raakvlak met deze ondernemers. Met onze gedeelde wens om de wereld een stuk groener te maken, kunnen wij jullie gebruiken en jullie ons. Dan gaan we samen voor het beste resultaat en een schonere toekomst.

parkeerplek

Wat zijn de kosten?

Een zakelijke laadpaal zonder investering. Het klinkt alsof hier toch een addertje onder het gras moet zitten. Daar zijn wij ons terdege van bewust. Toch willen we jullie verzekeren dat er echt geen addertje onder het gras te vinden is. De enige reden tot bijbetaling vanuit de ondernemer is wanneer de bovengenoemde stroomaansluiting versterkt moet worden. Dit wordt altijd vooraf met de opdrachtgever besproken.

Wij adviseren je graag

Wij begrijpen het goed wanneer je de investering van een zakelijke laadpaal toch nog een keer met professionals wil bespreken. Een investering klinkt namelijk als iets waar je langer over wil nadenken. Ook in dat geval staan wij voor jullie klaar. Neem gerust contact met ons op en wij monitoren jullie huidige situatie. Op basis daarvan geven wij ons vrijblijvende advies met betrekking tot zakelijke laadpalen op jullie locatie. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gemotiveerd om onze kennis met jullie te delen.

Contact opnemen