Laadpaal leasen

private lease laadplan

Een laadpaal leasen behoort tot één van de vele diensten van Opcharge. Wist jij dat je dus niet per sé eigenaar hoeft te zijn van een elektrisch oplaadpunt. Met onze optie om een laadpaal te leasen heb jij de laadpaal in bruikleen en laat je alle verantwoordelijkheid aan ons. In het gebruik van de laadpaal verandert helemaal niks.

oplaadpunt leasen of kopen

Opladen zonder gedoe en grote investering

Je hebt een elektrische auto in bezit en bent op zoek naar een laadpaal. Je bent overtuigd van de kracht van een laadpaal maar wil niet de volle verantwoordelijkheid dragen. Opcharge levert laadpalen in bruikleen waardoor wij de volledige verantwoordelijkheid over de laadpalen dragen. Dit betekent dat jij geen investering hoeft te doen voor de installatie en het onderhoud van de laadpalen.

Een laadpaal op de zaak betekent net dat beetje extra service naar klanten en medewerkers wat het verschil kan maken. Klanten nemen een bezoek aan jullie kantoor en het laadstation laadt de elektrische voertuigen van klanten op, waardoor zij hun weg zonder zorgen kunnen vervolgen.

Hoe werkt een laadpaal leasen bij Opcharge

Een laadpaal leasen bij Opcharge is eigenlijk heel simpel. Je doet een aanvraag bij Opcharge voor een laadpaal en wij doen vervolgens een uitvoerige check. Tijdens deze check bekijken wij de locatie waar de laadpaal geïnstalleerd dient te worden. Ook gaan wij in kaart brengen welk type laadpaal het best past binnen de situatie. Opcharge beschikt over verschillende type laders. De DC lader wordt gezien als de snellader. De AC lader is interessant wanneer je meer dan 45 minuten tot een uur geparkeerd staat.

  • DC lader (tussen de 20 en 900 kilowatt)
  • AC lader (tussen de 11 en 22 kilowatt)

Nadat jullie een keuze hebben gemaakt gaan we over tot installatie van de laadpaal. Hier hoef je buiten onze kundige installateurs verwelkomen, geen inspanning voor te verrichten. Na de installatie is jouw nieuwe geleasde laadpaal klaar voor gebruik.

Ontzorging

Opcharge neemt alles voor zijn rekening. Bij eventuele problemen zorgen wij voor de reparatie.

Geen investering

De installatie van de laadpaal valt binnen de service van Opcharge. Een investering vanuit jullie is dus niet nodig.

icon-home

Extra service vanuit de zaak

Met een geleasde laadpaal op de zaak bied je net dat beetje extra service aan klanten en medewerkers.

What's in it for you?

Vraag nu jouw gratis laadpaal aan

box-2

Vraag direct een laadpunt aan

Ben jij enthousiast geworden van de voordelen die een geleasde laadpaal met zich meebrengt? Zie jij in dat je met de aanvraag van geleasde laadpalen bijdraagt aan een groenere toekomst en jouw klanten en medewerkers een extra service verleent? Aarzel dan niet en vraag direct een laadpunt aan via Opcharge. Wij komen graag langs om jullie te voorzien van kundig advies. LET’S GREEN THE CITY.

Leasen of kopen, wat is de beste optie?

Zoals hierboven benoemd heeft zowel leasen als kopen allerlei voordelen. Opcharge verleent dan ook beide diensten. Wat de beste optie is hangt namelijk compleet af van de situatie waar je als EV-rijder in verkeert. Tijdens ons kennismakingsbezoek leveren wij kundig advies. In dit advies wordt de keuze voor lease of koop ook meegenomen.

laadpaal leasen bij opcharge

Vertrouw op A-merk installaties en onderhoud

Opcharge hecht veel waarde aan de kwaliteit van de laadpalen. Wij leveren laadpalen (inclusief smart charging) voor de elektrische auto van de goed beoordeelde en solide A-merken Alfen charger, Easee chager en Qube charger. Ook de installaties worden verricht door onze gekwalificeerde installateurs waardoor de kwaliteit van de laadpalen gewaarborgd blijft.

Elektrisch rijden als de standaard

Steeds meer Nederlanders stappen over naar een elektrische auto. Het bewustzijn van een groenere wereld daalt bij steeds meer mensen in. Dat je hier zelf een bijdrage aan kan leveren door schoner te rijden wordt dus steeds populairder. Nederland telt op dit moment ruim 81.000 openbare laadpalen en de verwachting is dat dit aantal de aankomende jaren flink zal gaan stijgen. Nederland heeft namelijk als doel gesteld om per 2025 een half miljoen laadpalen te herbergen. Zo kun jij met jouw elektrische auto overal terecht.

Wij realiseerden al laadoplossingen voor

Opcharge is gespecialiseerd in laadoplossingen voor zowel openbaar als zakelijk gebruik. Dit doen we al jaren en inmiddels hebben wij de laadoplossingen al voor verschillende gerenommeerde bedrijven en (grote) gemeenten mogen realiseren. Een aantal van deze gemeenten zijn Tilburg, Breda, Eindhoven, Culemborg en Leiden. Deze gemeenten hebben het vertrouwen in Opcharge uitgesproken en zijn gemotiveerd om mede door onze elektrische laadpalen de steden te gaan verduurzamen. LET’S GREEN THE CITY.

De professionals van Opcharge zijn al jaren zelf actief elektrische rijders. Ook zijn we al jaren werkzaam in deze branche en weten we exact welke diensten onze klanten van ons verlangen. Daarnaast blijven we altijd het luisterend oor naar onze klanten. Als zij nieuwe wensen en behoeften aandragen spelen we hier graag op in.

laadpalen leaseplan

Kosten en tarieven

Wat zijn dan de kosten voor het leasen van een openbaar laadpunt of een laadpunt voor op de zaak? Die zijn er helemaal niet. Het leasen van een openbaar oplaadpunt met vaste kabel of een eigen laadpaal op de zaak is volledig kosteloos. Je voorkomt hiermee ook privé stroomkosten. Dat maakt het investeren in een groenere toekomst via een eigen laadpaal met vaste kabel erg laagdrempelig. Bij aanvraag van openbare oplaadstations voert Opcharge een grondige check uit. Als in onze check naar boven komt dat de stroomaansluiting op de gekozen locatie niet voldoet aan de eisen, moet de stroomaansluiting versterkt worden. Deze kosten worden wel in rekening gebracht.

Voor het verbruik van de groene stroom hanteert Opcharge stroomtarieven per kWh. Bij OPCHARGE betaal je slechts per verbruikte kWh. Het maakt niet uit vanuit welke gemeente je stroom afneemt. De stroomtarieven per kWh die OPCHARGE hanteert zijn bij iedere laadpaal gelijk. Op onze laadpaal tarieven pagina vind je altijd de meest actuele tarieven.

Vraag direct een laadpunt aan

Ben jij enthousiast geworden van de voordelen die een geleasde laadpaal met zich meebrengt? Zie jij in dat je met de aanvraag van geleasde laadpalen bijdraagt aan een groenere toekomst en jouw klanten en medewerkers een extra service verleent? Aarzel dan niet en vraag direct een laadpunt aan via Opcharge. Wij komen graag langs om jullie te voorzien van kundig advies. LET’S GREEN THE CITY.

Laadpunt aanvragen