21 August 2023

Opcharge helpt bij het vrijhouden van laadpalen

Bij Opcharge geloven we in een duurzame toekomst en streven we ernaar om elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken. We begrijpen dat de overgang naar elektrisch rijden niet alleen een individuele keuze is, maar ook een collectieve verantwoordelijkheid. Daarom hebben we een unieke en creatieve manier bedacht om bewustwording te creëren onder omwonenden van de laadpaal bij jou in de buurt.

Laadpaal aangevraagd

Wanneer een laadpaal eenmaal is gerealiseerd, vraagt dit om gewenning in de wijk. Ervaring leert ons dat in de eerste periode ook fossiele brandstof auto’s parkeren op een laadparkeerplek. Daarom sturen we aanvragers niet alleen een bericht om te laten weten dat de laadpaal klaar is voor gebruik, maar gaan we een stap verder.

Onze speciale flyer

Om ervoor te zorgen dat laadparkeerplekken vrij blijven voor elektrische voertuigen sturen we aanvragers een brief, samen met een set opvallende flyers. Deze flyers zijn bedoeld om onder de ruitenwisser van fossiele voertuigen te plaatsen die onbedoeld geparkeerd staan op laadparkeerplekken.

Hoe het werkt:

  1. De aanvrager ontvangt een melding wanneer de aangevraagde laadpaal operationeel is.
  2. Samen met dit bericht sturen we de aanvrager een brief en een set flyers.
  3. Wanneer een fossiel brandstof voertuig geparkeerd staat op een laadparkeerplek, plaats dan een flyer onder de ruitenwisser.
  4. De flyer herinnert aan het belang van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en roept op tot collectieve inspanning voor een schonere wereld.

Samen met Opcharge vooruit

Uiteindelijk is het doel van deze flyer dat Opcharge zijn aanvragers een zo goed mogelijke laadervaring kan bieden. Een goed laatnetwerk is belangrijk en daarom helpt Opcharge graag bij het vrijhouden van laadparkeerplekken voor uitsluitend elektrische voertuigen.

Naast de aanvragers van laadpalen wil Opcharge ook graag alle andere gebruikers van Opcharge laadpalen helpen. Heeft u problemen met fossiele brandstof voertuigen bij de Opcharge laadpaal in uw buurt? Neem dan contact op om een set flyers aan te vragen.

Opcharge Honored with Prestigious Sustainability Award 2023 by the UK Department of Business and Trade!
Navigating the Storm: Opcharge’s Involvement in the BlueTusk Atlantic Ocean Challenge
Opcharge UK Partners with Flowbird to Revolutionise Electric Vehicle Charging Infrastructure