LET'S GREEN THE CITY

Laadpaal leverancier

Als laadpaal exploitant zijn wij gepassioneerd over het leveren van de beste laadoplossingen voor elektrische auto’s. Onze producten zijn gemaakt om te voldoen aan specifieke behoeften, zodat u de beste laadervaring kan ervaren.  Wij zijn gespecialiseerd in laadoplossingen voor zowel openbaar als zakelijk. 

elektrische auto

Betrouwbare laadpaal exploitant

Betrouwbaarheid is cruciaal in onze sector. Daarom leveren we enkel producten van A-merken en zijn we trots op onze hoogwaardige installatie- en ondersteuningsservices. U kunt rekenen op onze deskundige installateurs en monteurs voor een vlotte en professionele installatie.

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en dat de behoeften voor het laden van een elektrische auto varieert. Daarom nemen we de tijd om u te leren kennen. Dit doen wij door te luisteren naar uw vereisten en u de juiste laadoplossing te adviseren die aansluit bij uw specifieke situatie.

Duurzame laadoplossingen voor elektrische voertuigen

Het aantal openbare laadpalen in Nederland heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt. Aan het begin van 2023 waren er naar schatting meer dan 120.000 openbare laadpunten beschikbaar in het hele land. Dit is een opmerkelijke stijging, vooral als je bedenkt dat er in 2018 slechts ongeveer 35.000 openbare laadpunten waren.

Deze toename is grotendeels te danken aan de groeiende populariteit van elektrische auto’s en de toenemende bewustwording over de voordelen van duurzaamheid en groene energie. De overheid heeft deze groei ook gestimuleerd door het stimuleren van investeringen in de infrastructuur voor elektrisch vervoer. Met de verwachte verdere groei van het aantal elektrische auto’s in Nederland, is het waarschijnlijk dat het aantal openbare laadpalen in de komende jaren nog verder zal stijgen.

zonne energie

Zakelijke laadpunten

Bij Opcharge erkennen we dat zakelijke klanten unieke uitdagingen en behoeften hebben als het gaat om het opladen van elektrische voertuigen. Daarom bieden we speciale zakelijke laadoplossingen die ontworpen zijn om te voldoen aan de eisen van bedrijven van elke grootte, van kleine ondernemingen tot grote organisaties.

Onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met uw bedrijfsinfrastructuur en om een minimale impact te hebben op uw bedrijfsactiviteiten tijdens de installatie. Bovendien zijn we in staat om de installatie te coördineren op een manier die voldoet aan uw tijdschema en operationele behoeften.

Wanneer meerdere medewerkers een elektrische auto in bezit hebben, is een laadplein de ideale oplossing voor een bedrijf. Met een laadplein voorzie je meerdere elektrische auto’s van stroom op één parkeerterrein.

Hoogwaardige laadoplossingen voor elektrische voertuigen

Bij Opcharge staan kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Onze elektrische laadpalen, laadstations en laadkabels zijn ontworpen voor optimale prestaties en duurzaamheid. Met verschillende uitvoeringen en stekkers, vindt u zeker de juiste oplossing voor uw elektrische voertuig.

Al onze laadoplossingen zijn zorgvuldig ontworpen om de laadervaring zo soepel en handig mogelijk te maken. Van de gebruiksvriendelijke interfaces tot de robuuste constructie, elke laadpaal in ons assortiment staat garant voor betrouwbaarheid en efficiëntie. De laadpalen zijn compatibel met alle gangbare type stekkers en elektrische auto’s, waardoor ze een universele laadoplossing bieden voor elke elektrische auto.

laadpaal kopen

Op maat installatieadvies

De installatie van een laadpaal vereist een professionele aanpak. Ons team van experts biedt persoonlijk advies en bekijkt nauwkeurig of de beschikbare stroomvoorziening geschikt is voor zakelijk of openbaar laden. Wij begrijpen dat niet elke situatie hetzelfde is. Daarom zorgen wij voor installatieadvies op maat. Zo weet u zeker dat de installatie van de door u aangevraagde laadpaal, vlekkeloos verloopt.

Luisteren naar opdrachtgevers

Bij Opcharge staat de klant centraal in alles wat we doen. Wij geloven dat het luisteren naar onze klanten de sleutel is tot het leveren van superieure producten en diensten. Of u nu een openbare laadpaal zoekt of een bedrijf dat een uitgebreid netwerk van laadpunten nodig heeft, we nemen de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen.

We realiseren ons dat er geen one-size-fits-all oplossing is als het gaat om het opladen van elektrische voertuigen. Daarom bieden we maatwerkoplossingen. Van het kiezen van het juiste type stekker tot het besluiten waar de laadpaal geplaatst moet worden voor optimale bruikbaarheid. Ons team van deskundige adviseurs en technici werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat de door u gekozen oplossing perfect past bij uw situatie.

Wij realiseerden al laadoplossingen voor

Met ons uitgebreide netwerk zijn wij graag lokaal actief. We werken samen met verschillende gemeenten, zoals Breda, Tilburg, Eindhoven, Arnhem, Dordrecht, Leiden en Helmond. Met deze gemeenten hebben we nauwe banden, waardoor de aanvraag voor een openbare of zakelijke laadpaal snel geregeld is. Klik hier en bekijk al onze regio’s. Zit jouw regio er niet tussen? Laat het ons weten.

verschilt per elektrische auto

Bekijk de kosten en tarieven

Wat zijn de kosten om te laden bij een OPCHARGE laadstation? Ongeacht de gemeente waar u elektriciteit vandaan haalt, hanteren wij bij OPCHARGE een uniform tarief voor al onze laadpalen. De prijs per kWh die u betaalt, is altijd vastgesteld op €0,45 exclusief BTW (€ 0,5445 inclusief BTW). Bovendien brengen we een connectietarief van € 0,25 exclusief BTW per uur (€0,3025 inclusief BTW) in rekening. Let wel, sinds januari 2023 is het BTW-tarief op elektriciteit gestegen van 9% naar 21%. Het aanvragen en realiseren van een openbaar laadpunt bij OPCHARGE is geheel kosteloos.

Elektrische laadpalen aanvragen

Bent u klaar om de overstap te maken naar elektrisch rijden? Wij maken het gemakkelijk om een laadpaal aan te schaffen. Vul het aanvraagformulier op onze website in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend advies.

Laadpaal aanvragen