LET'S GREEN THE CITY

Laadpaal installeren op kantoor

laadpaal installeren

Elektrische auto’s worden steeds populairder en daarmee groeit ook de behoefte aan laadpalen op kantoor. Het installeren van laadpalen op de parkeerplaats van het kantoor heeft vele voordelen en kan een belangrijke bijdrage leveren aan duurzame mobiliteit. Opcharge kan jou ondersteunen in de aanvraag voor laadpalen op kantoor. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan vooral snel verder?

Laadpaal aanvragen
laadpaal laten plaatsen door Opcharge

Opcharge is jouw partner

Je kunt als bedrijf of organisatie bij Opcharge laadpalen of laadpunten aanvragen voor op jouw kantoor. Wanneer de aanvraag door de desbetreffende gemeente wordt goedgekeurd, gaan onze installateurs over tot laadpaal installatie. Wij staan garant voor betrouwbare en duurzame oplossingen die passen bij jouw wensen en behoeften. Onze installateurs hebben ruime ervaring in het installeren van een laadpaal op diverse locaties, waaronder openbare ruimtes en bedrijventerreinen. We kijken samen met jou naar een gepaste locatie.

De voordelen van het laten installeren

Er zijn vele voordelen verbonden aan het laten installeren van een laadpaal voor elektrische auto’s, zowel voor particulieren als bedrijven. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste voordelen beschreven die het overwegen waard zijn.

Juiste laadpaal installeren

Het kiezen van het juiste type laadpaal voor jouw organisatie kan een uitdaging zijn, gezien de vele opties en specificaties. Door gebruik te maken van de kennis en ervaring van Opcharge kun je er zeker van zijn dat je de juiste laadpaal voor jouw behoeften geïnstalleerd wordt. Onze experts helpen je bij het selecteren van de beste laadpaal op basis van factoren zoals laadsnelheid, benodigde vermogen en type auto. Dit zorgt ervoor dat je het meeste uit jouw laadpaal haalt en verzekert jou van een zorgeloze installatie.

Laadpaal verbinden met netwerk

Laadpalen voor elektrische auto’s zijn essentieel voor de groei van duurzaam vervoer. Het is echter niet genoeg om alleen maar laadpalen te installeren. Om efficiënt en effectief gebruik te maken van deze laadinfrastructuur, moeten ze worden verbonden met een netwerk.

Het netwerk stelt de laadpalen in staat om gegevens te verzamelen over het laadproces, zoals de duur en de hoeveelheid energie die is gebruikt. Dit is van cruciaal belang voor de gebruikers, omdat het hen in staat stelt om de beschikbaarheid van laadpalen te controleren en te plannen wanneer ze hun auto kunnen opladen.

Daarnaast kunnen de gegevens worden gebruikt om het netwerk te optimaliseren en het energieverbruik te beheren. Door laadpalen te verbinden met een netwerk, kunnen we de overgang naar elektrisch vervoer versnellen en een duurzamere toekomst creëren.

Toekomstgericht

Een laadpaal ondersteunt de groeiende vraag naar elektrisch rijden en het verduurzamen van de transportsector. Elektrisch rijden wordt steeds populairder vanwege de voordelen voor het milieu en de lagere exploitatiekosten op de lange termijn. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor elektrische of hybride bedrijfswagens.

Door een laadpaal op het kantoor te installeren, biedt het bedrijf een belangrijke service aan werknemers en bezoekers die elektrische auto’s gebruiken. Het geeft ook aan dat het bedrijf zich bewust is van de klimaatproblematiek en zich inzet voor duurzaamheid.

Bovendien is het hebben van een laadpaal op kantoor handig voor werknemers die hun auto tijdens het werk willen opladen. Dit betekent dat ze geen extra tijd hoeven te besteden aan het zoeken naar openbare laadpunten, waardoor hun productiviteit toeneemt. Het kan ook een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde zijn voor potentiële werknemers, omdat het aangeeft dat het bedrijf zich bekommert om het welzijn van zijn medewerkers en bereid is te investeren in milieuvriendelijke technologie.

laadpaal leasen bij opcharge

Geen kosten of investering nodig

Laadpaal installaties bij Opcharge zijn voor de aanvrager geen investering. Zowel de aanvraag als de laadpaal installatie zijn volledig kosteloos. Wij rekenen tarieven voor verbruikte energie uit onze laadpalen. Op deze manier betaal je pas wanneer je daadwerkelijk gebruik maakt van de laadpaal.

Bovendien kan het aanbieden van laadpalen op kantoor ook zorgen voor een kostenbesparing voor collega’s. Werknemers die een elektrische auto hebben, kunnen hun auto opladen op het werk, waardoor ze minder vaak naar openbare laadstations hoeven te gaan. Dit kan aanzienlijk besparen op de kosten van openbare laadstations en kan werknemers aanmoedigen om voor een elektrische auto te kiezen.

oplaadpunt opcharge

Hoe werkt jouw laadpaal installatie

Wanneer je een elektrische laadpaal wil aanvragen, kun je het aanvraagformulier invullen op de Opcharge website. Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, zullen we de volgende stappen bespreken. Als aanvrager ben je verantwoordelijk voor het voorstellen van de exacte locatie voor de laadpaal. Samen met de gemeente zullen we beoordelen of deze locatie voldoet aan alle vereisten. Als dit het geval is, gaan we verder met het aanvraagproces.

Onze installateurs zullen aan de slag gaan met het installeren van de gewenste laadpaal, nadat de aanvraag is ingediend. Opcharge zorgt voor een zorgeloze installatie waarbij de installateur rekening houdt met de factoren.

Na de installatie van de laadpaal kun je genieten van het gemak van elektrisch rijden. Opcharge blijft verantwoordelijk voor het onderhoud van de laadpaal en zorgt ervoor dat het van goede kwaliteit blijft, zelfs na langere tijd. Tot slot mogen we je feliciteren met jouw nieuwe elektrische laadpaal!

Liever een laadpaal thuis zelf installeren?

Wanneer je een laadpunt thuis wil plaatsen, hoef je dit niet aan de gemeente te melden. Het plaatsen van laadpunten thuis regel je in dit geval zelf met de leverancier van de oplaadpunten. Een laadpaal thuis brengt natuurlijk verschillende voordelen met zich mee. Je rijdt op eigen groene stroom en je laadt je auto ’s nachts op. Wij realiseren op dit moment alleen op eigen terrein voor bedrijven. Heeft u vragen over een laadpaal thuis of wil je een laadpaal kopen? Laat het ons weten!

Wij staan voor je klaar!

Neem vandaag nog contact op met Opcharge en vraag jouw openbare of zakelijke laadpaal voor elektrische auto’s aan! Onze installateurs zorgen voor een zorgeloze installatie en wij blijven verantwoordelijk voor het onderhoud van jouw laadpaal. Zo geniet je altijd van het gemak van elektrisch rijden. Klik hier om te beginnen met jouw aanvraag.

Publiek

Bij Opcharge kun je terecht voor het aanvragen van publieke laadpalen voor elektrische auto’s. Na het indienen van jouw aanvraag zorgen onze installateurs voor een zorgeloze laadpaal installatie op de gewenste locatie. Wij blijven verantwoordelijk voor het onderhoud van de laadpaal zodat je altijd kunt genieten van het gemak van elektrisch rijden. Start jouw aanvraag vandaag nog!

box-2

Organisaties

Bedrijven en organisaties kunnen bij Opcharge laadpalen voor elektrische auto’s aanvragen om duurzaamheid te bevorderen. Als organisatie bied je met een laadpaal of laadplein jouw collega’s een extra service. Maak het verschil en neem vandaag nog contact op met Opcharge om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken!

Wij adviseren je graag

Vragen over een laadpaal installeren? Wij begrijpen het goed wanneer je de investering van een zakelijke laadpaal toch nog een keer met professionals wil bespreken. Een investering klinkt namelijk als iets waar je langer over wil nadenken. Ook in dat geval staan wij voor jullie klaar. Neem gerust contact met ons op en wij monitoren jullie huidige situatie. Op basis daarvan geven wij ons vrijblijvende advies met betrekking tot zakelijke laadpalen op jullie locatie. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gemotiveerd om onze kennis met jullie te delen.

Contact opnemen