Laadpaal aanvragen Leiden

leiden-opcharge laadpaal aanvragen

Een openbare of zakelijke laadpaal aanvragen in Leiden? Dat kan bij Opcharge! Als EV-rijder in de gemeente Leiden word jij volledig ontzorgd door Opcharge. Wij ondersteunen jou in de aanvraag van oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Via deze pagina willen wij jullie informeren over de mogelijkheden die wij E-rijders bieden in de gemeente Leiden. 

Openbare laadpaal aanvragen
oplaadpunt opcharge

Wij zorgen voor voldoende oplaadpunten bij jou in de buurt

Ben jij woonachtig of werkzaam in de gemeente Leiden en rijd je een elektrisch voertuig? Dan heb je een laadpaal nodig om jouw weg voort te kunnen zetten. Ook wanneer je thuis niet de beschikking hebt over een laadpaal. Opcharge heeft als missie om zoveel mogelijk bij te dragen aan een groenere wereld en daar is het plaatsen van laadpalen in de gemeente Leiden onderdeel van. Het vooruitzicht dat steeds meer mensen groene stroom gebruikt is voor ons de toekomst.

Bij Opcharge realiseren wij zowel openbare laadpalen als zakelijke laadpalen in de gemeente Leiden. Heb jij bijvoorbeeld een bedrijf met parkeerterrein? Dan kunnen oplaadpunten tegenwoordig niet meer ontbreken. Het is een extra service naar jouw gasten en klanten toe. Een klant komt met zijn of haar elektrische auto naar jouw bedrijf voor een afspraak. Wanneer deze klant de mogelijkheid heeft tot het opladen van het elektrische voertuig zal de klant dit ervaren als een fijne service.

Naast de gemeente Leiden heeft Opcharge al publieke laadpalen gerealiseerd in de gemeente Eindhoven, Tilburg, Helmond, Breda en Dordrecht. Bekijk alle regio’s. Let’s green the city!

De voorwaarden vanuit de gemeente

Dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, ziet ook de gemeente Leiden. Sterker nog, Leiden behoort tot de snelst groeiende steden in Nederland wanneer het aankomt op de stijging van het aantal elektrische voertuigen. Om alles binnen de perken te houden heeft de gemeente Leiden wel een aantal voorwaarden gesteld voor het plaatsen van zakelijke/openbare oplaadpunten. De opgestelde voorwaarden worden hieronder weergeven.

  • De aanvrager dient woonachtig of werkzaam te zijn in de gemeente Leiden.
  • De aanvrager heeft een volledig elektrisch voertuig (twee- of vierwielig) of een plug in hybride voertuig tot zijn of haar beschikking (vierwielig).
  • Er staat nog geen openbare laadpaal binnen een straal van 350 meter van het woonadres van de aanvrager in de binnenstad of 200 meter van het woonadres van de aanvrager buiten de singels.
  • Als aanvrager heb je geen mogelijkheid tot het plaatsen van een laadpaal op eigen terrein.
Regel het snel en gemakkelijk

Vraag nu jouw gratis laadpaal aan

Vraag een openbaar laadpunt aan

Wil jij makkelijk en dicht bij huis of je werk je elektrische auto laden? Vraag dan via Opcharge een openbaar laadpunt aan. Door onze samenwerking met de gemeente Leiden regelen wij alles van A tot Z voor je. Zo kan ook jij binnen de kortste keren je auto voorzien van groene stroom in de buurt. LET’S GREEN THE CITY.

box-2

Vraag zakelijke laadpunten aan

Ben jij enthousiast geworden van de voordelen die een geleasde laadpaal met zich meebrengt? Zie jij in dat je met de aanvraag van laadpalen bijdraagt aan een groenere toekomst en jouw klanten en medewerkers een extra service verleent? Aarzel dan niet en vraag direct een laadpunt aan via Opcharge.

Openbare laadpaal aanvragen in Leiden

Ben jij woonachtig in het mooie Leiden en heb jij niet de mogelijkheid tot het plaatsen van een oplaadpunt op jouw eigen terrein? Wanneer je beschikt over een elektrisch voertuig heb je wel een laadpaal nodig. Een oplossing hiervoor is een openbaar oplaadpunt in jouw omgeving aanvragen. Opcharge helpt je graag met deze aanvraag. Wij hebben dit namelijk al gedaan voor talloze klanten. Informeer daarom vandaag nog naar de mogelijkheden zodat de realisatie van openbare laadpalen op openbare parkeerplaatsen snel van start kan gaan.

locatiebepaling laadpaal opcharge

Locatiebepaling volgens het verkeersbesluit

Je bent overtuigd van de noodzakelijkheid van een laadpaal in jouw gemeente en stapt naar Opcharge voor de aanvraag van een laadpaal. Jij bepaalt in eerste instantie de locatie van de gewenste laadpaal. Wij van Opcharge gaan dan na of de locatie voldoet aan de verschillende voorwaarden die zijn opgesteld.

Een belangrijke voorwaarde van de locatie is de stroomvoorziening. Wanneer deze niet sterk genoeg is voor een oplaadpunt moet deze worden versterkt. In veel andere gevallen voldoet een oplaadpunt gewoon aan de voorwaarden en gaat Opcharge over tot realisatie. Onze installateurs gaan dan aan de slag met de installatie van de laadpaal. Het enige wat we van jou vragen is om onze installateurs te ontvangen.

Laden op eigen terrein

Wil je liever een oplaadpunt op eigen terrein? In dat geval hoef je hier geen melding van te maken bij de gemeente Leiden. De realisatie van een particuliere laadpalen op eigen terrein dien je zelf te regelen met de leverancier van de oplaadpunten. Opcharge realiseert momenteel enkel openbare laadpalen en laadpalen op eigen terrein voor bedrijven. Voor een oplaadpunt aan huis kun je helaas niet bij ons terecht.

Welke laadpalen plaatsen we?

Bij Opcharge hechten wij veel waarden aan kwaliteit. Wij pretenderen daarom ook niet de goedkoopste te zijn, want kwaliteit mag wat ons betreft best een prijs hebben. De kwaliteit die wij waarborgen zie je terug in de laadpalen die wij faciliteren. Opcharge werkt alleen met bewezen merken zoals Charger, Easee Charger en Qube Charger. De kwaliteit van deze laadpalen brengen echt toegevoegde waarde met zich mee. Bij Opcharge heb je daarnaast de beschikking tot twee verschillende typen laadpalen. Wil jij namelijk liever zo snel mogelijk een opgeladen auto? Dan kun je kiezen voor onze snellader. De typen laadpalen staan hieronder weergeven.

  • DC lader – snellader (tussen 20 en 900 kw)
  • AC lader – standaard lader (tussen 11 en 22 kw)
laadpaal leiden geen investering nodig

Er is geen investering nodig

Het klinkt misschien onrealistisch en te mooi om waar te zijn. Maar je hoeft echt geen investering te doen voor de aanvraag en plaatsing van een oplaadpunt bij Opcharge. Dat beloven wij. Dit in tegenstelling tot de aanschaf van een eigen oplaadpunt. Opcharge neemt het beheer van de laadpalen volledig voor eigen rekening. Denk hierbij aan de verzorging van de kabels, de hardware en de hosting van de laadpalen. Als deze diensten brengen geen extra kosten voor jou mee.

Check op locatie

Zoals hierboven vermeld doet Opcharge voor de aanvraag een check op de locatie. Als hieruit blijkt dat de stroomvoorziening niet sterk genoeg is om het oplaadpunt te laten werken, dient deze stroomvoorziening versterkt te worden. Deze kosten worden in rekening gebracht aan de zakelijke afnemer of de gemeente.

In de meeste gevallen voldoet de stroomaansluiting gewoon aan de juiste voorwaarden en wordt het oplaadpunt voor elektrische auto’s geplaatst. In dat geval zijn de laadtarieven de enige kosten die jij als gebruiker van de laadpaal dient te maken. Bij OPCHARGE betaal je slechts per verbruikte kWh. Het maakt niet uit vanuit welke gemeente je stroom afneemt. De stroomtarieven per kWh die OPCHARGE hanteert zijn bij iedere laadpaal gelijk. Op onze laadpaal tarieven pagina vind je altijd de meest actuele tarieven.

IN DEZE GEMEENTES KUN JIJ EEN LAADPAAL AANVRAGEN

Een laadpaal aanvragen in jouw buurt?

Laadpaal aanvragen Tilburg

Tilburg

Heb je een elektrische auto en geen eigen laadpaal op eigen terrein? Opcharge helpt jou bij het aanvragen van een laadpaal in Tilburg.

Laadpaal in jouw regio

Alle gemeentes

Wil jij een openbaar oplaadpunt aanvragen in jouw gemeente voor elektrische auto's? Opcharge helpt je daar graag bij!