Laadpaal aanvragen Breda

Ben jij woonachtig of werkzaam in Breda, rijd je een elektrische auto en wil je een laadpaal aanvragen in deze bourgondische stad? Opcharge ondersteunt jou in de aanvraag van openbare laadpalen of zakelijke laadpalen. Lees op deze pagina alles over onze diensten met betrekking tot het aanvragen van een laadpaal in Breda.

Openbare laadpaal aanvragen      Zakelijke laadpaal aanvragen

Image

Opcharge realiseert oplaadpunten in jouw buurt

Opcharge ontzorgt jou volledig in de aanvraag, installatie en hosting van laadpunten in de gemeente Breda. Opcharge is jouw partner in het voorzien van elektrische oplaadpunten en realiseert zakelijke en openbare laadpunten/laadpalen naar wens. Wil je alles weten over deze kosteloze investering? Lees dan verder en bekijk het kopje ‘regel een laadpaal zonder investering’.

Nederland herbergt elk jaar meer oplaadpunten voor bezitters van elektrische voertuigen (EV-rijders) en dat is, vanuit klimatologisch perspectief, een positief gegeven. Opcharge draagt graag bij aan een groenere toekomst met de realisatie van steeds meer oplaadpunten door heel Nederland. Het is ook daarom dat Opcharge met de volgende slogan werkt; Let’s green the city.

Opcharge realiseert niet alleen oplaadpunten in de gemeente Breda. Door onze ruime kennis en ervaring hebben wij al verschillende gemeenten voorzien van openbare en zakelijke oplaadpunten. Vandaag de dag zijn wij, naast de gemeente Breda, te vinden in meerdere gemeentes.

De voorwaarden:

De gemeente Breda heeft een aantal voorwaarden opgesteld om de aanvraag van zakelijke of openbare laadpalen goed te keuren. Voldoet jouw aanvraag aan al deze voorwaarden? Dan kunnen wij starten met het realiseren van jouw gewenste laadpunt.

  • De aanvrager moet in het bezit zijn van een kentekenbewijs of leasecontract van een elektrische auto. Heb je nog geen van bovengenoemde documenten in bezit maar verwacht je deze wel binnen drie maanden te ontvangen? Dan kun je dit aantonen met de koopovereenkomst van het elektrisch voertuig of een rechtmatige verklaring van de leasemaatschappij.

  • De aanvrager is ingeschreven als inwoner van de gemeente Breda of werkt ten minste 28 uur per week in de gemeente Breda. Dit kun je aantonen met een geldige arbeidsovereenkomst.

  • De aanvrager heeft geen ruimte voor de plaatsing van een eigen laadpaal en/of het opladen van een elektrisch voertuig op eigen terrein.

Regel het snel en gemakkelijk

Laadpaal aanvragen in Breda

Openbare laadpaal aanvragen

Opcharge helpt jou graag met de aanvraag van openbare laadstations. Door een nauwe samenwerking met de gemeente zetten we snel stappen.

box-2

Zakelijke laadpalen aanvragen

Wij realiseren gratis laadpalen voor uw bedrijf, zodat werknemers, klanten en/of gasten met een volle accu de weg op kunnen.

Het stappenplan van een aanvraagproces

Allereerst vraagt de aanvrager via het aanvraagformulier een voor hen gewenst oplaadpunt aan. Is er behoefte aan zakelijke of juist openbare oplaadpalen en welk type lader heeft voor de aanvrager de voorkeur? Ook wordt de gewenste locatie van de laadpaal grondig beschreven.

icon-home

Locatie

Opcharge ontvangt de aanvraag en bekijkt of de aanvrager aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoet. Ook bekijkt Opcharge de gewenste locatie van de aanvrager. Wanneer deze aan alle voorwaarden voldoet wordt er overgegaan tot installatie van het gewenste oplaadpunt.

Icon

Stroomvoorziening

Op de locatie dient stroomvoorziening aanwezig te zijn voor een maximaal laadvermogen. Wanneer de stroomvoorziening te zwak is om een volledig laadpunt te faciliteren, zal deze versterkt moeten worden. Deze kosten worden in rekening gebracht bij de aanvrager.

Icon

Ontzorgen

Opcharge streeft ernaar om een laadpunt, na aanvraag, binnen twee tot vier maanden te installeren. De installatie wordt verricht door onze monteurs waarna de aanvrager volledig ontzorgd wordt in het verdere proces van het laadpunt. Denk aan reparaties of andere calamiteiten.

Beschermde stadsgezichten

De prachtige gemeente Breda heeft een aantal monumentale panden en parken. Ook zijn er twee beschermde stadsgezichten in de gemeente Breda. In deze stadsgezichten gelden andere regels voor de plaatsing van een nieuwe openbaar laadpunt dan in andere delen van de gemeente. Om deze twee stadsgezichten zo onaangetast mogelijk te houden, is de realisatie van een openbaar oplaadpunt onwaarschijnlijk. De twee stadsgezichten zijn gelegen in Ginneken en het centrum van Breda.

Image

Overzicht van laadpunten in de gemeente Breda?

Ook de gemeente Breda beschikt al over een grote hoeveelheid laadpalen/stations. In dit overzicht zie je in één oogopslag het openbaar netwerk en welke locaties in de gemeente Breda zijn voorzien van laadpalen. Woon of werk jij in een gedeelte van Breda waar nog een gering aantal aan laadpalen beschikbaar is? Schakel dan Opcharge in. Wij zorgen er in samenwerking met jou voor dat ook jij binnenkort de beschikking hebt over een laadpaal in jouw buurt.

Regel een laadpaal zonder investering

Voor de plaatsing van een openbare of zakelijke laadpaal brengen wij geen kosten in rekening, dit in tegenstelling tot het kopen/huren van een eigen laadpaal. Zelfs voor het beheer van de gerealiseerde laadstations, zoals de verzorging van de hardware van de desbetreffende stations, hoeft door de opdrachtgever niet betaald te worden.

Opcharge rekent enkel een tarief per gebruikte kWh. Het maakt niet uit vanuit welke gemeente je stroom afneemt. De stroomtarieven per kWh die OPCHARGE hanteert zijn bij iedere laadpaal gelijk. Op onze laadpaal tarieven pagina vind je altijd de meest actuele tarieven. Ben je overtuigd geraakt van de impact die Opcharge op onze samenleving kan maken en wil jij als elektrisch rijder de beschikking hebben over een laadpaal in jouw buurt? Twijfel niet en doe vandaag nog een gratis aanvraag. Let’s green the city.

Laadpaal aanvragen
In deze gemeentes kun jij een laadpaal aanvragen

Een laadpaal aanvragen in jouw buurt?

Laadpaal aanvragen Leiden

Leiden

Heb je een elektrische auto en geen eigen parkeerplaats met laadpaal thuis? Laat een publieke laadpaal plaatsen met hulp van Opcharge!

Laadpaal in jouw regio

Alle gemeentes

Wil jij een openbare laadpaal aanvragen voor elektrische auto's? Opcharge helpt je daar voor deze gemeentes graag bij!