Laadpaal tarieven bij Opcharge

Wil jij een laadpaal aanvragen en ben je benieuwd naar de stroomtarieven van Opcharge? Op deze pagina vertellen we meer over onze vaste tarieven, waar je een storing kan melden, via welke manieren je onze laadpalen kan gebruiken en in welke regio’s we actief zijn. 

laadpaal tarieven

Vaste tarieven

Wat kost laden bij een OPCHARGE laadpunt? Dit is afhankelijk van waar je staat. Een overzicht van de tarieven die wij hanteren zijn:

Publieke laadpalen in Arnhem: €0,47 inclusief BTW per kWh.

Overige publieke laadpalen: €0,49 inclusief BTW per kWh + een connectietarief van €0,50 inclusief BTW per uur.

Niet publieke laadpalen (bij bedrijven, restaurants, kantoren, etc) is afhankelijk van lokale afspraken maar nooit hoger dan €0,49 inclusief BTW per kWh.

De bovenstaande tarieven zijn van toepassing als u een E-Flux laadpas gebruikt. Gebruikt u een andere pas, dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Opcharge biedt kwaliteit en support

Wij hoeven met onze tarieven niet de goedkoopste te zijn. Kwaliteit mag immers een prijs hebben. Wel willen wij een gangbaar tarief hanteren en toegankelijk zijn en blijven voor eigenaren van een elektrische auto. We beseffen terdege dat de keus voor een laadoplossing deels op prijs gemaakt wordt.

Met Opcharge bieden wij daarnaast een toegevoegde waarde door onze klantgerichtheid, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en servicegerichtheid. Wij rijden zelf al jaren elektrisch en behandelen onze klanten zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden. Daarbij ontzorgen wij onze klanten volledig. We nemen de complete afhandeling bij een aanvraag uit handen.

Image

Storing of melding maken?

Storing: Bel +31 76 78 53 23 1

Doet er zich een storing voor of krijg je een melding over de openbare laadpaal waar jouw elektrische auto bij staat aangesloten? In dat geval kun je contact opnemen met onze support desk via telefoonnummer: +31 76 78 53 23 1. Neem je liever contact op via de mail? Dat kan via contact@opcharge.com. Ons team staat voor je klaar en neemt tijd om jouw storing of melding voor je op te lossen.

Laden met een laadpas, tag of app

In Nederland kun je op verschillende manieren gebruik maken van laadpalen. Om het onze gebruikers makkelijk te maken bieden wij verschillende manieren van opladen bij onze laadpalen aan. Gebruiksgemak en toegankelijkheid staan hoog in ons vaandel. Dat laten wij dan ook graag terugkeren in onze laadpalen. Jouw elektrische auto kun jij bij onze publieke laadpaal opladen met een laadpas of tag. In de loop van 2023 kunt ook ad-hoc betalen met onze app. Zo sta je nooit met een lege accu en kun jij jouw weg altijd zorgeloos vervolgen via onze laadpalen.

Verschillende aanbieders

Heb jij de beschikking over een laadpas of tag van een andere aanbieder? Geen probleem. Ook dan kun jij met jouw elektrische auto terecht bij één van onze publieke laadpalen. Wanneer je laadt met een laadpas wordt de afrekening gedaan door jouw MSP, ofwel mobility service provider. Vanwege de afspraken die Opcharge heeft gemaakt kun je met iedere MSP in Nederland bij onze laadpalen laden.

Let op: de aanbieder van jouw laadpas brengt mogelijk een ander tarief in rekening dan het tarief dat wij hebben vastgesteld. In dat geval geldt altijd het laadtarief van de aanbieder van jouw laadpas. Voor de precieze tarieven per kWh van jouw MSP verwijzen we je graag door naar de organisatie waar jij jouw laadpas van hebt ontvangen.

Image

Onze regio’s

Jouw elektrische auto opladen kan bij één van onze vele publieke laadpalen. Opcharge is inmiddels gestationeerd in verschillende gemeenten. Eindhoven, Tilburg, Breda, Leiden en Dordrecht zijn een greep uit de gemeenten waar Opcharge (publieke) laadpalen ter beschikking heeft. Benieuwd naar alle gemeenten waarin wij opereren? Klik hier en ontdek of jouw gemeente er tussen zit.

Wij staan voor je klaar

Wil jij een elektrische laadpaal aanvragen of heb jij nog vragen over onze tarieven? Wij staan voor je klaar. Neem contact op met onze servicedesk en laat je informeren door ons team van professionals. Wij geven je vrijblijvend advies met betrekking tot een openbare of zakelijke laadpaal op jullie locatie. Met onze jarenlange ervaring zijn we gemotiveerd om onze kennis met je te delen en de beste oplossing voor jou te vinden.

Wil je graag direct een laadpaal aanvragen? Kies hieronder jouw gewenste laadpaal en start het aanvraagproces vandaag nog.

 

Vraag een openbaar laadpunt aan

Geen eigen laadpaal of een eigen parkeerplaats? Vraag hier gratis een openbare laadpaal aan in de buurt van uw woonadres.

Vraag zakelijke laadpunten aan

OPCHARGE realiseert laadpalen en laadpleinen voor organisaties, VVE's of instellingen. Vraag hier jouw laadpaal aan.