LET'S GREEN THE CITY

Laadpaal exploiteren

laadpaal exploitant

Met het groeiende aantal elektrische auto’s op de weg is de noodzaak voor voldoende en kwalitatieve laadpunten groter dan ooit. Om het
aantal laadpunten te laten toenemen is de rol van de laadpaal exploitant cruciaal. Een exploitant zoals OPCHARGE zorgt namelijk niet alleen voor de plaatsing van laadpalen, maar ook voor het complete beheer en onderhoud ervan. Vraag vandaag nog, geheel kosteloos, een laadpaal aan bij OPCHARGE.

nieuwe mogelijkheden verkennen

De laadpaal exploitant van Nederland

OPCHARGE is de laadpaal exploitant van Nederland. Een miljoen laadpunten, wij hebben ons ten doel gesteld om het aantal laadpunten in de openbare ruimte flink te laten toenemen. Hiervoor hebben we exclusieve afspraken gemaakt met verschillende en gemeenten door heel Nederland. Op deze manier zorgen we ervoor dat het aantal openbare laadpalen steeds verder toeneemt en we op weg zijn naar ons doel van een miljoen laadpunten in Nederland. Ons streven is om iedere bestuurder van een elektrische auto op elk moment van de dag toegang te geven tot een groot aantal laadpaal in Nederland.

gezamenlijk gemeenten
LETS GREEN THE CITY

Voor iedereen een laadoplossing

De laatste jaren zien we het aantal publieke laadpunten exponentieel toenemen. Dat is ook hard nodig, aangezien het aantal elektrische rijders minstens zo snel toeneemt. OPCHARGE doet er daarom alles aan om voor iedereen een laadoplossing te realiseren. Voor bedrijven zijn onze laadpleinen bijvoorbeeld een uitkomst. Op een terrein vind je dan meerdere laadpalen waar elektrische auto’s kunnen worden voorzien van stroom. Ook voor een openbare laadpaal kun je bij OPCHARGE terecht.

Laadpaal exploiteren voor bedrijven en openbare laadpalen voor particulieren

Bij OPCHARGE erkennen we de unieke behoeften van bedrijven en particulieren als het gaat om het elektrisch laden van voertuigen. We bieden daarom maatwerk oplossingen voor bedrijven en openbare laadoplossingen voor particulieren. Bedrijven van alle groottes voorzien we van betrouwbare en efficiënte laadpunten die het mogelijk maken om een groen wagenpark te ondersteunen en te onderhouden. Wij zorgen ervoor dat de laadinfrastructuur afgestemd is op de operationele behoeften van het bedrijf, waardoor zowel de stroomkosten als de impact op het milieu worden geminimaliseerd.

Aan de andere kant zijn onze laadpalen bedoeld voor de openbare ruimte om de transitie naar elektrisch rijden voor particulieren te vergemakkelijken. Een openbare laadpaal, strategisch geïnstalleerd in de openbare ruimte, is toegankelijk voor iedereen die een elektrisch voertuig bezit. Hierdoor wordt het opladen van elektrische auto’s gemakkelijk en toegankelijk, zelfs voor degenen die niet over privé parkeerfaciliteiten beschikken. Met OPCHARGE als jouw laadpaal exploitant, ben je verzekerd van een vlotte en toegankelijke overgang naar elektrisch rijden.

laadpunten roepen

Plaatsing, installatie en onderhoud

Het plaatsen en installeren van laadpalen is slechts een klein onderdeel van wat we doen. Bij OPCHARGE nemen we namelijk het volledige beheer van de laadpalen voor onze rekening. Dit betekent dat we niet alleen zorgen voor de installatie, maar ook voor het periodieke onderhoud, het verhelpen van eventuele storingen en de verrekening van de stroomkosten. Zo kun je erop vertrouwen dat de laadpalen altijd beschikbaar en in topconditie zijn.

De voordelen van het laten installeren

Duurzaam

Bij OPCHARGE zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu. Daarom zetten we ons in om de groei van elektrisch rijden te ondersteunen en het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen. Door als laadpaal exploitant te zorgen voor een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van publieke, maken we het voor steeds meer mensen mogelijk om over te stappen op een elektrische auto.

box-2

Toekomstgericht

Bij OPCHARGE zijn we toekomstgericht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de groei van elektrisch rijden te stimuleren en de transitie naar duurzaam vervoer te versnellen. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen van technologieën en breiden ons netwerk van laadpalen uit. OPCHARGE blijft innoveren om aan de groeiende vraag te voldoen.

Wij realiseerden al laadoplossingen voor

exclusieve afspraken

Vraag gratis een laadpaal aan

Ben jij enthousiast geworden van de voordelen die een laadpaal met zich meebrengt? Zie jij in dat je met de aanvraag van laadpalen bijdraagt aan een groenere toekomst en jouw klanten en medewerkers een extra service verleent? Aarzel dan niet en vraag direct een laadpunt aan via Opcharge. Wij komen graag langs om jullie te voorzien van kundig advies. Zowel de aanvraag, plaatsing, installatie als het onderhoud van een laadpaal is kosteloos. Bij OPCHARGE betaal je alleen voor de verbruikte stroom. LET’S GREEN THE CITY. 

Wij adviseren je graag!

Overweeg je een elektrische laadpaal aan te schaffen of wil je meer weten over onze prijzen? We staan klaar om je te helpen. Neem contact op met onze klantenservice en laat onze deskundige medewerkers je adviseren. We geven je graag vrijblijvend advies over het installeren van een openbare of zakelijke laadpaal op je locatie. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om onze expertise te delen en de optimale oplossing voor jou te identificeren. Wil je liever meteen een laadpaal aanvragen? Selecteer op deze pagina jouw voorkeurslaadpaal en start vandaag nog met je aanvraag.

Laadpaal aanvragen