Laadpaal aanvragen Katwijk

laadpaal aanvragen katwijk

Wil jij een laadpaal aanvragen in Katwijk omdat je er woonachtig of werkzaam bent? Als EV-rijder wordt de vraag naar voldoende laadmogelijkheden in jouw gemeente steeds dringender. Opcharge fungeert in dat geval als partner in de aanvraag van een laadpaal in de gemeente Katwijk. Benieuwd naar de diensten van Opcharge en hoe het aanvraagproces in Katwijk eraan toe gaat? Lees dan snel verder. Weet je al zeker dat je een laadpunt aan wil vragen? Vraag het direct aan via onderstaande knop.

Openbare laadpaal aanvragen
Wij regelen een publieke en zakelijke laadpalen in katwijk

Openbare oplaadpunten in jouw buurt

EV-rijders krijgen elke dag weer een groter aandeel op de weg. Steeds meer mensen zien de noodzaak om over te stappen naar elektrische voertuigen, maar daar zijn wel laadoplossingen voor nodig. Zonder laadpaal kunnen al deze EV-rijders hun weg niet vervolgen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om een eigen laadpaal te plaatsen op eigen terrein. In dat geval biedt een openbare laadpaal in jouw buurt uitkomst. Deze laadpalen zijn niet voor privé gebruik maar deel je met anderen. Zo heeft de hele buurt de mogelijkheid om zijn of haar elektrische auto op te laden. Echter biedt een enkele laadpaal vaak niet genoeg capaciteit om de hele buurt te voorzien. In dat geval kun je een openbare laadpaal aanvragen bij Opcharge.

Regel het snel en gemakkelijk

Laadpaal aanvragen in Katwijk

Openbare laadpaal aanvragen

Zie jij geen kans om een laadpaal op eigen terrein te plaatsen? Vraag dan een openbare laadpaal aan bij Opcharge. Door onze nauwe samenwerking met de gemeente Katwijk faciliteren wij de aanvraag en installatie van een laadpaal van A tot Z.

box-2

Zakelijke laadpalen aanvragen

Wil jij net dat extra stukje service bieden aan collega's en gasten? Vraag dan een zakelijke laadpaal aan bij Opcharge. Op deze manier moedig jij jouw collega's aan om groener te rijden en stimuleer je toekomstige gebruikers. Let's green the city!

Waarom Opcharge als aanbieder?

Icon

EV-rijder centraal

Bij Opcharge staat de EV-rijder echt centraal. Onze service is klantgericht en we verrichten oplossingen op maat voor de EV-rijder.

icon-home

Lokaal

Door onze efficiënte samenwerkingen met verschillende gemeenten en lokale energieleveranciers zijn onze lijnen kort.

Icon

Data driven

Opcharge maakt in samenwerking met EVconsult plankaarten voor proactieve plaatsing pet gemeente op wijkniveau.

Voorwaarden van de gemeente:

De gemeente Katwijk heeft een aantal voorwaarden gesteld aan de plaatsing van een laadpaal. De drie belangrijkste voorwaarden worden hier voor je opgesomd.

  • De aanvrager dient een kentekenbewijs of leasecontract van een elektrisch voertuig te laten zien bij aanvraag van een laadpaal.

  • De aanvrager is ingeschreven in de gemeente Katwijk of minimaal 28 uur werkzaam in diezelfde gemeente.

  • De aanvrager heeft geen mogelijkheid om een laadpaal op eigen terrein te plaatsen.

Hoe verloopt het aanvraagproces?

1. Laadpaal aanvragen bij OPCHARGE

Ben jij een EV-rijder en op zoek naar een zakelijke of publieke laadpaal? Vraag deze dan aan door een aanvraagformulier op onze website in te vullen. Vervolgens bekijken we jouw aanvraag en gaan we over tot de locatiebepaling.

2. Locatiebepaling

Als aanvrager van een elektrische laadpaal doe je een voorstel voor de locatie waar de laadpaal geplaatst mag worden. Deze locatie beoordelen wij vervolgens in samenspraak met de gemeente Katwijk. We kunnen namelijk niet overal een laadpaal plaatsen. De gemeente heeft hier verschillende restricties voor opgelegd om de veiligheid voor elke weggebruiker te waarborgen. Voldoet de locatie aan de eisen? Dan kiezen we het type lader waar de aanvrager mee geholpen is.

3. Kies type lader

Er zijn verschillende typen laadpalen. Wij werken enkel met A-merken zoals Cube, Alfen en Easee. Opcharge biedt deze laadpalen aan in standaard vorm. Dat wil zeggen dat deze laadpalen een vermogen hebben van 11 tot 22 kilowatt. Het kan voorkomen dat jouw locatie niet over genoeg stroomvoorziening beschikt. Wij raden je dan aan om contact op te nemen met één van onze accountmanagers. Zij zetten het versterken van de stroomvoorziening vervolgens in gang. Bijkomend voordeel is dat het versterken van de stroomvoorziening jou niks kost. Wij nemen deze kosten namelijk voor onze rekening.

4. Installatie

De locatie en type lader zijn bekend. De laadpaal mag nu geïnstalleerd worden. Daar hoef je zelf helemaal niks voor te doen. Onze installateurs gaan aan de slag met de installatie van de laadpaal. Zijn ze klaar? Dan melden ze dit bij de aanvrager en vertrekken ze weer.

5. Onderhoud

Gefeliciteerd! Jouw aangevraagde laadpaal in de gemeente Katwijk is geplaatst. Deze is nu klaar voor gebruik voor jou en andere toekomstige gebruikers. Het onderhoud blijft een verantwoordelijkheid voor ons, daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Het is onze missie om de kwaliteit van jouw laadpaal te waarborgen. Ook lang na installatie.

laadpaal in katwijk aanvragen doe je via Opcharge

Plankaart

Een andere belangrijke voorwaarde die de gemeente Katwijk stelt met betrekking tot de aanvraag van een laadpaal is de bestaande laadcapaciteit. Is er binnen 200 meter loopafstand een andere openbare laadpaal geïnstalleerd? Dan kijkt de gemeente strenger naar de mogelijkheden tot plaatsing van de aangevraagde laadpaal. Ben je benieuwd op welke plekken meerdere laadpalen zijn geïnstalleerd? Bekijk hier de digitale plankaart, hier staan ook alle mogelijk nieuwe locaties voor laadpalen binnen de gemeente Katwijk aangegeven.

Laadmogelijkheden voor bedrijven

Ben jij EV-rijder en heb je een bedrijf in de gemeente Katwijk of ben je werkzaam bij een bedrijf in Katwijk? Dan geeft Opcharge de mogelijkheid om een zakelijke laadpaal aan te vragen. Een zakelijke laadpaal is een laadpaal of laadplein op de grond die eigendom is van het bedrijf. Met een zakelijke laadpaal biedt jij een stukje extra service richting jouw medewerkers of gasten. Je geeft hen de mogelijkheid om een elektrische auto op te laden op jouw terrein, waardoor zij na afloop van het bezoek hun weg zonder zorgen kunnen vervolgen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een zakelijke laadpaal?

Zakelijke laadpalen

Kosten en tarieven

Maar wat kost de aanvraag van een laadpaal dan precies? We hebben goed nieuws; dit is namelijk volledig kosteloos. Ook de installatie van de laadpaal nemen wij volledig voor onze rekening. Je betaalt bij ons namelijk slechts de vergoeding per gebruikte kWh. De prijs per kWh is in elke gemeente gelijk. Klik hier en bekijk een actueel overzicht van de prijs per kWh, per gemeente.

In deze regio's kun jij een laadpaal aanvragen

Een laadpaal aanvragen in jouw buurt?

Laadpaal aanvragen Leiden

Leiden

Wil jij een openbaar oplaadpunt aanvragen in Eindhoven voor jouw elektrische auto? Opcharge helpt je daar graag bij!

Laadpaal in jouw regio

Alle gemeentes

Heeft u een elektrische auto en kunt u geen eigen laadpaal plaatsen? Opcharge helpt jou bij het aanvragen van een laadpaal in deze gemeentes.